Bedrijven

Waarom stress reductie door middel van coaching voor leidinggevenden, medewerkers en zelfstandigen?

Goed functionerende medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van bedrijven. Zij zijn het daadwerkelijke kapitaal en de echte kracht achter een bedrijf. Zelfs goed functionerende medewerkers lopen soms tegen hun grenzen aan, met de bekende risico’s van overspannenheid en burn-out.

Ook ingrijpende veranderingstrajecten of conflicten op het werk kunnen een enorme impact hebben op het functioneren en welbevinden van medewerkers. Tijdig ingrijpen en maatregelen nemen om te zorgen dat medewerkers LANGDURIG goed kunnen blijven functioneren is een belangrijke taak voor de werkgever.

Een kosten/baten afweging

  • Wilt u uw medewerkers helpen om beter te functioneren?

  • Wilt u goed functionerende medewerkers die risico’s lopen helpen om langdurig goed en effectief te blijven functioneren?

  • Wilt u overspannenheid, burn-out en uitval van medewerkers voorkomen?

Gun uw medewerker dan een coachingstraject bij coachingmetgevoel.

Tarieven

Uw investering voor een individueel coachings-traject bedraagt € 895 ex BTW.

Uw medewerker wordt gedurende een periode van ongeveer 8 weken begeleid, daarna volgt een periode van 3 maanden waarin de medewerker telefonisch kan terugvallen op coachingmetgevoel.

Gratis intake

Voor de eerste sessie zal een intake plaatsvinden, waarbij van beide kanten kan worden vastgesteld of er sprake is van een voldoende wederzijdse klik om samen aan het werk te gaan. De intake is gratis en vrijblijvend van beide kanten.

Na de intake volgen sessies volgens de beschreven werkwijze, deze duren ongeveer 75 minuten per sessie. De eerste drie sessies zijn bij voorkeur wekelijks, daarna volgen twee sessies elke twee weken. Dit maakt het mogelijk het geleerde in de tussentijd in de praktijk te brengen, zodat het kan beklijven. Uw medewerker gaat na iedere sessie beter functioneren dankzij het geleerde.