Burnout Coach

Wanneer heb jij een burnout coach nodig?

Als je één of meerdere symptomen uit onderstaande lijst herkent, moet je NU ingrijpen!

Voel jij je moe en prikkelbaar, heb je een slaap probleem, heb je weinig energie, heb je moeite met ontspannen, sta je onder druk, heb je een opgejaagd gevoel, spanning in de rug en schouders, word je vergeetachtig, verlies je controle over een aantal zaken?

Voorkomen van burnout

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker ook voor het aanpassen van een aantal belangrijke levensgewoonten of leren om makkelijker om te gaan met stress volle situaties.

Wanneer je doorgaat op de manier waarop je nu leeft, ben je jezelf aan het opbranden. Je leeft als het ware op je reserve batterij. Deze raakt uiteindelijk ook op. Het kan lang duren, maar uiteindelijk krijg je dan een burnout.
Als dit je overkomt, ben je tot bijna niets meer in staat. Je bent dan echt te ver gegaan. Je lichaam neemt dan de regie over en vertelt jou dat je niets meer kunt. Je bent alleen nog maar doodmoe. Het herstel zal helaas lang duren en langzaam gaan. Vaak ziet jouw omgeving een burnout bij jou eerder aankomen dan jijzelf. Luister naar goede raad van de mensen die het beste met jou voor hebben.

Tijdig hulp vragen is gewenst. Daarmee kun je samen met jouw coach zorgen dat je snel weer je energie terug krijgt. En wat is het fijn dat hulp beschikbaar is. Je hoeft het alleen te aanvaarden. Wil jij een burnout voorkomen?

Maak een afspraak met een burnout coach.

Wacht niet langer en plan nu via onderstaande link een GRATIS kennismakingsgesprek met mij. Ik ben burnout coach en gespecialiseerd in stress management.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend gesprek is mogelijk op de Veluwe of net daarbuiten.

Via bovenstaande knop vraag je een gratis kennismakingsgesprek aan.

maatwerk coaching