Groepsmeditatie | Coaching met gevoel

Meditatie kan je op veel gebieden helpen. Het verhoogt je energieniveau, het vermindert je stress en het stresshormoon cortisol en het verbetert je slaap. Daarnaast ontspant meditatie en zijn er nog talloze andere, wetenschappelijk bewezen voordelen van mediteren. Bij Coaching met gevoel ontvang ik je graag zodat jij ook van alle voordelen van meditatie kunt genieten. De groepsmeditatie vindt één keer per maand plaats, op de eerste vrijdag van de maand.

Meditatiecoach

Met Coaching met gevoel heb ik invulling gegeven aan mijn wens om dagelijks mensen te helpen met het creëren van een gelukkig en stressvrij leven. ‘Balans’ en ‘rust’ zijn belangrijk om een fijn leven te realiseren. Meditatie heeft vele bewezen positieve effecten en daarom organiseer ik maandelijks een groepsmeditatie. Ik leer, als meditatiecoach, iedereen met plezier hoe zij mogen mediteren en hoe meditatie kan helpen bij stress. Je leert jezelf in een ontspannen staat te brengen en je innerlijke rust zal door meditatie toenemen. Vanwege deze ontspannende werking, bied ik groepsmeditatie aanvullend aan mijn stresscoaching aan.

Meditatie in groepsverband

Meditatie is voor iedereen toegankelijk. Het is een vaardigheid die iedereen kan leren en die je door oefenen verbetert. Meditatie helpt dus om stress te verminderen en een groepsmeditatie is daarnaast ook gezellig en ontspannend. Tijdens de groepsmeditatie die ik iedere maand geef, ontmoet je fijne mensen die ook graag mediteren. Iedereen is welkom; van zeer ervaren tot aan ongeoefende mediteerders. Een klein uur lang gaan we samen mediteren en begeleid ik de meditatie met mijn stem en met muziek. Kortom; meditatie tegen stress begint bij Coaching met gevoel. Tegen een betaling van €10 gaan we samen aan de slag en krijg je na afloop thee en wat lekkers.

Contact

Wil jij je opgeven voor de groepsmeditatie bij Coaching met gevoel? Dan ben je van harte welkom om mee te doen! Iedere eerste vrijdag van de maand gaan wij met zijn allen mediteren en ontspannen. Je kunt je opgeven door een appje te sturen naar +31627095613. Ik ontvang je dan graag tussen 19.45 uur en 20.00 uur op de eerste vrijdag van de maand, in een groep van maximaal 12 personen aan de Veenhuizerveldweg 29A in Putten. Als je  vragen hebt over mijn diensten of mijn werkwijze, beantwoord ik deze uiteraard met alle plezier. Dit kun je doen door mij te benaderen via Whatsapp of het contactformulier.