meditatie, groepsmeditatie, geleide meditatie

Samenvatting:

Je bent van harte welkom! Groepsmeditatie iedere eerste vrijdag van de maand. Deur open om 19.45 uur, aanvang stipt om 20.00 uur, deur dicht. Adres: Veenhuizerveldweg 29A in Putten. Opgave graag via Whatsapp: 06 27095613. Deelname kost € 10 per keer, inclusief thee met wat lekkers na afloop.

Coachingmetgevoel organiseert iedere maand een groepsmeditatie. Meditatie helpt je om beter in balans te zijn, positief opgeladen te worden en minder last te hebben van stress en stress gerelateerde klachten. Dit is wetenschappelijk bewezen!

Groepsmeditatie is makkelijker en gezelliger dan alleen mediteren. Een geleide meditatie betekent dat er op basis van een thema wordt gemediteerd, waarbij de deelnemers door mijn stem geleid worden. Hierdoor wordt het een gezamenlijke ervaring en dit kan tot verdieping leiden.

Ervaring met meditatie is niet vereist. Je durven open stellen voor een nieuwe ervaring is wel fijn en zal je helpen om goede resultaten te behalen.

In principe zal er iedere eerste vrijdag van de maand om 20.00 uur een geleide groepsmeditatie worden gehouden. Als je mee wilt doen, kun je je via Whatsapp ( 0627095613) bij mij opgeven. Het maximum aantal deelnemers is 12, vol is vol. De kosten van deelname bedragen € 10 per keer.

waarom mediteren?

Meditatie en wetenschap.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de effecten van meditatie positief zijn, waarbij onder andere gemeld wordt dat de kwaliteit van slaap verbetert en het stresshormoon cortisol in je bloed afneemt. Er is dus voldoende aanleiding om dagelijks 10 tot 15 minuten te besteden aan meditatie. Een groepsmeditatie is een mooie manier om kennis te maken met meditatie en de basis principes te oefenen. Iedereen kan mediteren, een geleide meditatie in een groep is makkelijker dan thuis alleen mediteren.

Meditatie en healing.

Wanneer je graag individueel begeleid wilt worden om de basis beginselen van meditatie te leren is dat ook mogelijk. Dit kan bovendien in combinatie met een healing  

Kijk dan op de pagina waar een healing wordt aangeboden. Je bent van harte welkom.