Over mij

Mijn naam is Roelof van Andel.

Ik ben geboren in 1961. Ik koos uit interesse voor de studie Bedrijfseconomie aan de VU.

Na mijn universitaire studie werkte ik met succes in het bedrijfsleven. (Districtsdirecteur bij een grootbank, Directeur bij een toetsinstituut, 9 jaar zelfstandig interim manager)

Als zelfstandig interim manager heb ik reorganisaties doorgevoerd, ben ik crisismanager geweest, verandermanager en lijnmanager.

Persoonlijk

Vanaf 1995 ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit, waarbij stress reductie mijn bijzondere aandacht had. Inzichten dienden zich aan. Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en het werken met energie. Hier heb ik veel van geleerd. Daarom zijn mijn gevoel en ratio veel beter in balans.

Ik ben graag in de natuur, en inmiddels verhuisd naar de Veluwe. Sport en bewegen vind ik belangrijk, het liefst in de buitenlucht. Zo ben ik in 2014 vanuit Haarlem naar Santiago de Compostella gefietst, en daarna via de westkust en noordkust van Spanje terug naar de grens met Frankrijk.

Ik zie het leven als een leerschool. Dat betekent dat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen op meerdere gebieden. Mijn eigen bedrijf in coaching en stress reductie past bij de inzichten die ik heb gekregen. Anderen mogen helpen op hun weg geeft mij veel voldoening.