Over mij

Mijn naam is Roelof van Andel.

Na mijn universitaire studie Bedrijfseconomie werkte ik met succes in het bedrijfsleven. (Districtsdirecteur bij een grootbank, Directeur bij een toetsinstituut, 9 jaar zelfstandig interim manager)

Als zelfstandig interim manager heb ik reorganisaties doorgevoerd, ben ik crisismanager geweest, verandermanager en lijnmanager.

Persoonlijk

Stress ben ik bekend mee. Ik legde mezelf druk op om goed te presteren. Vaak vertrouwde ik op mijn intellect en drukte mijn gevoel weg. Dat leidde tot allerlei lichamelijke klachten die ik zoveel mogelijk negeerde.

Uiteindelijk heb ik hulp gezocht en gevonden. Dankbaar ben ik voor mensen die op mijn pad kwamen en mij lieten kennis maken met spiritualiteit. Zij gaven mij inzichten en hielpen mij om gevoel en ratio beter in balans te krijgen. Mediteren is voor mij een waardevolle bezigheid.

Voor mij is spirituele ontwikkeling een interessante ontdekkingsreis waar ik veel interesse in had en heb. Inmiddels heb ik vele cursussen gevolgd om mijn intuïtieve ontwikkeling te stimuleren en om beter om te gaan met de helende energie die ik via mijn handen mag doorgeven.

Een mens is gelukkig nooit uitgeleerd, en ik zeker niet… Heel dankbaar ben ik dat ik op mijn beurt mensen mag begeleiden op hun pad wanneer ze last hebben van stress en stress gerelateerde klachten.

Ik ben graag in de natuur, en inmiddels verhuisd naar de Veluwe. Sport en bewegen vind ik belangrijk, het liefst in de buitenlucht. Zo ben ik in 2014 vanuit Haarlem naar Santiago de Compostella gefietst, en daarna via de westkust en noordkust van Spanje terug naar de grens met Frankrijk.

Ik zie het leven als een leerschool. Dat betekent dat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen op meerdere gebieden. Mijn eigen bedrijf in stress coaching en healing past bij de inzichten die ik heb gekregen. Dankbaarheid overheerst voor de vele mensen waarvan ik iets heb mogen leren in mijn leven. Anderen mogen helpen op hun weg geeft mij veel voldoening.