Healing sessie | Coaching met gevoel

Met een healing sessie bij Coaching met gevoel zal je een gevoel van diepe ontspanning ervaren en krijg je energie. Vanuit mijn handen vloeit er energie vanuit het universum naar degenen die ik behandel en daarmee wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor zul je minder stress ervaren en meer energie krijgen.

coaching particulieren

Wat is healing?

Wanneer je een healing bij mij in Putten ondergaat, is het mogelijk dat er emoties los komen, spanning wordt vrijgelaten, trauma’s worden verwerkt en blokkades worden opgeheven. Het kan ook zijn dat je minder ervaart en dat de energie toch gewoon zijn werk doet. Je komt beter in balans en zult ervaren dat je stress vermindert. Bovendien geeft het je kracht en zal je zelfherstellend vermogen een boost krijgen. Onderdeel van iedere coachingsessie is altijd een healing. Daarnaast kun je bij mij een losse healing boeken.

Een sessie

Healing kan dus los van een coachingtraject worden afgenomen. Een coaching traject kent altijd als onderdeel een healing. Het is wel goed om je te realiseren dat een healing een aanvulling kan zijn op reguliere zorg en dat dit zeker geen vervanging daarvan is! Wel zul je merken dat je meer in je kracht staat, beter in staat bent problemen op te lossen en dat je beter in balans bent. Je chakra’s  worden hersteld en de energie stromen in je lichaam worden bevorderd; met mijn handen als doorgeefluik van universele energie laat ik jouw energie weer stromen.

Contact

Heb je vragen over de healingsessies, de mogelijkheden en trajecten van Coaching met gevoel of wil je een afspraak maken? Dan kun je dat doen door het contactformulier op de website in te vullen of door mij te bellen/Whatsappen. Dit kan op +31627095613. Voor een healing van een half uur is het tarief  €30,00 inclusief BTW en voor een coachingsessie van een uur tot vijf kwartier €75,00 inclusief BTW.