Wat is Healing?

Een healing is iets moois voor gever en ontvanger. Het betekent dat de gever energie die aanwezig is in het universum doorgeeft aan de ontvanger.

Mijn handen zijn het doorgeefluik van universele energie. Ik plaats mijn handen op of net boven het lichaam van de ontvanger. De energie begint dan te stromen. Ik kan de healing energie gericht sturen door mijn handen op een plek te richten die door de ontvanger wordt aangewezen. Wanneer er geen specifieke plek wordt aangewezen door de ontvanger, zal ik met mijn handen meerdere plekken op of boven het lichaam aandoen.

De energie stimuleert het zelfherstellend vermogen van de ontvanger, ontspant, lost pijn en stress op, geeft kracht.

coaching particulieren

Healing en Coaching, tarieven

De ontvanger kan tijdens de healing warmte ervaren, een gevoel van diepe ontspanning krijgen, emoties kunnen los komen, pijn kan minder worden of helemaal wegzakken, er kan van alles gebeuren. Het kan ook zijn dat de ontvanger niet direct iets ervaart, en dat de healing toch zijn werk doet. De ontvanger zal dit daarna merken.

Wanneer je klachten stress gerelateerd zijn, kan een healing zeker helpen. Hierdoor kun je beter in balans komen, meer energie krijgen en beter slapen. Hierdoor zal jouw gevoel van stress al duidelijk verminderen. Wanneer er ook andere problemen spelen die stress veroorzaken, kun je bij mij terecht voor coaching. Ik raad je aan om te beginnen met mijn gratis e-boek te lezen. Dit geeft al veel inzicht in mogelijke oorzaken en oplossingen voor stress. Het e-boek biedt je 7 stappen aan op weg naar een stress vrij leven. Je kunt het gratis e-boek opvragen via de Home pagina van deze site. Het kan een paar uur duren voordat je het e-boek in de mail ontvangt. Kijk vooral ook even in je spam als het lang duurt.

Een healing kan geen reguliere zorg vervangen. Ik ben geen arts. Een healing kan ondersteunend en aanvullend werken naast reguliere zorg.

Aangezien het mijn roeping is om mensen te helpen hanteer ik bescheiden tarieven:

Intake en eerste behandeling: gratis

Coaching per sessie van ongeveer 1 uur tot 5 kwartier: € 45 inclusief BTW

Healing per sessie van ongeveer een half uur: € 15 inclusief BTW