Referenties

 

 

 

 

Harald

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vincent

 

 

 

 

 

Martin

Ik wil je complimenteren met je e-boek. Bedankt overigens dat je dit op deze manier (uit)deelt.
Daar zit dan ook al direct een mooi element in ” het delen met anderen” !
Maar goed, over de inhoud:
– het leest prettig
– de stijl is persoonlijk
– er zit een mooie balans in de 7 stappen (gezonde geest in een gezond lichaam brengt je in balans en dat maakt je minder vatbaar voor stress, of beter maakt dat je waakt voor stress en je goed voor jezelf en anderen zorgt).
– het is niet belerend, maar geeft een mooie mix van een stappenplan, informatie en tips en je zet de lezer in beweging om een eigen actieplan op te stellen.
Kortom: plezierig, goed leesbaar en heel uitnodigend om in beweging te komen. Het zet je aan tot zelfreflectie en het maken van keuzes.

Met zijn persoonlijke aanpak heeft Roelof een bijzondere bijdrage geleverd aan mijn herstel na een stevige burn-out. Hij geeft letterlijk en figuurlijk energie en stelt zich als vertrouwenspersoon luisterend, adviserend en confronterend op. Hij combineert no-nonsense denken met een holistische kijk op de mens en de wereld; die opmerkelijke mix heeft mij goed geholpen in het zoeken naar nieuw evenwicht na een voor mij onverwachte val van mijn 24/7-voetstuk.

Roelof heeft me geholpen om weer in mijn kracht te komen. Hij heeft het vermogen om op je op een rustige maar indringende manier je eigen energie terug te laten vinden. In het doolhof van ervaringen, belevingen en eigen oplossingen dat je in de loop van de jaren hebt opgebouwd begeleidt Roelof je om zelf de juiste weg te kiezen, helderheid te vinden en op een door jezelf gedragen keuze te komen. En wel zo dat het een blijvende verbreding van mijn basis is gaan vormen. Hij weet de extra vermogens die iedereen heeft aan te boren of te reactiveren zodat je sterker zelfbewuster en positief geladen uit zijn begeleidingstraject te voorschijn komt. En het goede ervan is dat je dat vermogen meekrijgt.Het is niet iets eenmaligs, maar een nieuwe vaardigheid, een nieuwe tool, om te gebruiken als en wanneer je dat nodig hebt. Ik kan iedereen aanraden om nader kennis met hem te maken en te kijken of je dezelfde weg kunt gaan als ik heb gedaan.

avatar_placeholder

Nicolle

Coaching met gevoel… daarvoor ben je bij Coaching met gevoel zeker aan het goede adres. Loop je ergens in vast in je leven, dan kun je met een gerust hart terecht bij Roelof van Andel. De sessies met Roelof heb ik ervaren als zeer doelmatig en helend, een welkome aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling. Roelof stelde mij direct op mijn gemak in de prettige, sfeervolle ruimte waar hij zijn sessies geeft. Duidelijk geeft Roelof aan, wat we concreet samen gaan doen. Heel prettig vond ik te ervaren dat ik direct meer tot rust kwam op het moment dat Roelof gaat voelen hoe mijn chakra’s functioneren, waar de blokkades zitten en waar meer energie nodig is. Hierop volgt een healing, waarna er in een gesprek alle ruimte ontstaat voor het uitspreken van dingen waar ik tegenaan loop, waar mijn hoofd vol mee zit en waarop mijn lichaam reageert. Samen doen wij oefeningen die ikzelf eenvoudig toe kan passen en dat vind ik zeer waardevol.

Op de quote die staat op de website van Roelof (“Je weet dat je goed  bent in wat je doet, toch lopen dingen niet zoals jij wilt…”) heb ik na de sessies een goed beeld gekregen over hoe ik anders met situaties om kan gaan, zowel zakelijk als privé. De positieve benadering van Roelof heeft daar absoluut aan bijgedragen. Een echte boost voor mijn zelfvertrouwen. All over resultaat: ik sta steviger in mijn schoenen, heb meer lef en ook meer rust in mijn hoofd en lichaam, ben mij bewuster van mijn kwaliteiten en talenten, voel beter aan waar ik wel of minder (geen) energie in wil stoppen, kortom: ik zit lekkerder in mijn vel. Ik zeg: doen!