Werkwijze

Intake

Coaching met gevoel begint altijd met een gedegen intake, als eerste onderdeel van de werkwijze. In het intake gesprek gaan we samen je coachingsvraag zo helder mogelijk formuleren. Hoe beter jij onder woorden kunt brengen wat je wilt bereiken, hoe doelgerichter we kunnen werken. Hierbij zul jij onder andere punten geven aan bepaalde situaties of gevoelens die je wilt verbeteren. We maken een afspraak over de coaching en het doel dat we willen bereiken.

Coaching met gevoel

In het begin van de sessies help ik je op weg naar ontspanning, zodat je beter bij je gevoel en bij je eigen wijsheid kunt komen. Hierdoor krijg je meer energie, meer vertrouwen en meer aandacht voor de kern van je coachingsvraag.

Meetbaar effectief

Coaching met gevoel werkt onder andere met een puntensysteem. Daardoor wordt de voortgang van de coaching meetbaar effectief.

Technieken

Jij gaat technieken aanleren die specifiek voor jouw situatie nuttig zijn. Samenvattend gezegd zijn dit spirituele en visualisatie technieken. Door deze werkwijze kun je beter omgaan met omstandigheden en gebeurtenissen die voor jouw specifieke situatie van belang zijn.

We doen het samen

Aan het einde van iedere sessie kijken we welke oefeningen je in de komende periode gaat doen. Dan kun je het geleerde ook daadwerkelijk gaan toepassen en wordt het een natuurlijk onderdeel van jouw functioneren. In de vervolgsessie evalueren we de oefeningen.