Werkwijze

Intake

Coaching met gevoel begint altijd met een gedegen intake gesprek, als eerste onderdeel van de werkwijze. In het intake gesprek gaan we samen je coachingsvraag zo helder mogelijk formuleren. Hoe beter jij onder woorden kunt brengen wat je wilt bereiken, hoe doelgerichter we daarna kunnen werken. We maken een afspraak over de coaching en het doel dat we samen willen bereiken. Als jij bijvoorbeeld een slaap probleem hebt, zal de coaching specifiek gericht zijn op het oplossen van dat probleem.

Coaching met gevoel

In het begin van de sessies help ik je op weg naar ontspanning, zodat je minder stress zult ervaren. Hierdoor kun je beter bij je gevoel en bij je eigen wijsheid komen. Dat geeft je meer energie, meer vertrouwen en meer aandacht voor de kern van je coachingsvraag.

Meetbaar effectief

Coaching met gevoel werkt onder andere met een puntensysteem. Ik zal je soms vragen om jouw gevoel ergens over in een cijfer van 1 tot 10 uit te drukken. Daardoor wordt het inzicht vergroot en als ik in een volgende sessie dezelfde vraag stel wordt de voortgang van de coaching meetbaar effectief.

Maatwerk

Ieder mens is uniek, daarom is ieder traject anders.

Indien nodig ga jij technieken aanleren die specifiek voor jouw situatie nuttig zijn. Dit kunnen spirituele of visualisatie technieken zijn. Hierdoor kun je beter omgaan met omstandigheden en gebeurtenissen die voor jouw specifieke situatie van belang zijn.

We doen het samen

Als onderdeel van de werkwijze spreken we aan het einde van iedere sessie af wat je in de komende periode gaat doen. Dan kun je het geleerde ook daadwerkelijk gaan toepassen en wordt het een natuurlijk onderdeel van jouw functioneren. In de vervolgsessie evalueren we de voortgang. Tussentijds is het mogelijk om digitaal of telefonisch contact met mij op te nemen.