Stress coaching

Heb jij stress coaching nodig? En merk je dat omdat je één of meerdere kenmerken van stress herkent zoals: slecht slapen, moe zijn, ongeduldig zijn, geen energie hebben, niet kunnen ontspannen, onder druk staan, een opgejaagd gevoel hebben, pijn in nek, rug of schouders hebben, je somber voelen, vergeetachtig zijn of overdreven emotioneel?

Dit hoef je niet te laten voort duren! Wil jij door middel van stress coaching weer in balans komen, je energie terug krijgen en het plezier in alles wat je doet vergroten? En wil jij daardoor zowel voor jezelf als voor je omgeving weer die prachtige persoon zijn waar iedereen graag mee omgaat en waar iedereen met meer energie vandaan komt?

Coachingmetgevoel helpt jou!

Ga niet door op de manier waarop je tot nu toe bezig was. Het zal niet vanzelf beter gaan als je niet ingrijpt. Uiteindelijk loop je het risico om een burnout  te krijgen, en dat wil je vast voorkomen!

Maak een afspraak voor stress coaching.

Ik ben zelfstandig coach en help je graag. Ik ben onder andere gespecialiseerd in het opsporen van de oorzaken van stress en samen gaan we een traject aan om er voor te zorgen dat jouw stress wordt teruggebracht tot een normaal niveau. Hierdoor zul je snel je energie terug krijgen en je zowel geestelijk als lichamelijk veel beter voelen. Je zult snel inzicht krijgen en concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt. Wanneer je meer wilt weten hoe de samenwerking tussen ons gaat lopen, lees dan meer bij de werkwijze.

Gun het jezelf om je weer beter te voelen en beter te presteren. Plan via onderstaande link een GRATIS kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend gesprek is mogelijk op de Veluwe of net daarbuiten.

Neem vooral contact met mij op door op bovenstaande knop te klikken voor een gratis kennismakingsgesprek.

maatwerk coaching